Skip to content

Legea atracției?? Convinge-te tu

Profit de o întâmplare foarte recentă – pe care o voi reda mai jos – pentru a deschide un subiect pentru unii controversat sau chiar de noutate absolută, pentru alții foarte aproape de propriile cunoștințe (oricum, în orice situație te-ai afla sunt sigur 100% că ai aplicat această Lege, cel mai probabil fără să îți dai seama de ea).
Fără a aduce în discuție pe Einstein care și-a dedicat întreaga existență pentru a demonstra că tot ceea ce există este energie și fără a intra în noțiuni profunde de teologie sau fizică cuantică Legea Atracției se explică atât de simplu încât poate părea chiar banală.
Așadar tot ceea ce există este o formă de energie care vibrează la diferite intensități, lucrurile vizibile, așa zis palpabile, la o intensitate mai joasă decât cele care nu sunt percepute cu ochiul liber. Creierul ființei umane este un instrument electric sofisticat care poate modela acest Câmp Unic prin tocmai gândurile noastre care determină formarea unor emoții. Aceste emoții nu sunt altceva decât valuri de energie care o dată declanșate provoacă un tipar de vibrație în corp ce începe să “atragă” tipare de vibrație asemănătoare. Gândurile sunt de obicei “imagini” pe ecranul minții noastre fapt pentru care răspunsul acestui Câmp Unic de energie este de a te aduce în forma cea mai potrivită aproape de acele imagini (lucruri, persoane, situații, etc.) asociate cu emoțiile declanșate.

Concret, întâmplarea de care pomeneam își are rădăcinile la începutul anului când am găsit pe YouTube un videoclip al unei piese care mi-a plăcut enorm și care a declanșat niște emoții puternice de exaltare DAR fără să realizez unde este filmat sau să conștientizez scenariul.

La scurt timp am început să îmi doresc să mă mut într-un anumit oraș dintr-o țară vest-europeană. Ba mai mult de atât o persoană foarte apropiată mi-a sugerat acest lucru fără să fie în cunoștință de cauză de noile mele intenții. În prezent locuiesc deja de câteva luni în acel oraș dar partea cea mai interesantă care confirmă subiectul articolului este că zilele trecute mă aflam în trecere pe o stradă din centrul orașului când sesizez un peisaj foarte încântător, demn de fotografiat, aparent NOU pentru mine. Așadar am imortalizat acel peisaj.

Acum, te rog pe tine să vezi elementele comune din videoclip și fotografia realizată la o distanță în timp de câteva luni și după ce uitasem complet de videoclip. (Evident acum l-am regăsit și îl vizionez din nou cu mare drag:) Dacă arunci o privire pe Canalul Meu vei vedea mai multe fotografii care se regăsesc în videoclip.

Cum ar spune autorul, acum aș fi tare curios ce întâmplare sugestivă ai de povestit legat de acest subiect, presupunând că agreezi discuțiile pe teme de genul. Nu e nevoie să îți spun că poți lăsa comentariu aici, pe Facebook, pe orice canal de comunicare preferi (slavă Domnului că avem o grămadă, doar alege dintre cele de mai jos).

PS: Probabil cele două multimedia te vor duce cu gândul la perioada Sărbătorilor de Iarnă și, chiar dacă ai început să te gândești sau nu la ce daruri faci celor dragi, nu mă pot abține să îți sugerez locurile mele preferate care îmi alimentează două pasiuni intense, Cel Mai Mare Depozit De Carte și Prăvălia De Gadgeturi (cum îmi place mie să îi spun:)

Pe curând,

Faust

Published inSpiritualitate Practică

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *