Despre mine

Fiindcă, chiar de aş vrea să mă laud, nu voi fi fără minte,

căci voi spune adevărul;

dar mă feresc de aceasta, ca să nu mă socotească nimeni mai presus decât ceea ce vede sau aude de la mine.

Cred cu o convingere adâncă că fiecare dintre noi, indiferent de origine, istoric, convingeri, statut social, ș.a.m.d. are dreptul să trăiască o viață prosperă din punct de vedere emoțional, intelectual și material.

Vei găsi pe acest site o combinație poate neobișnuită de articole atât despre spiritualitate cât și despre activități practice, lucrative, fie ele de business ori de vânzări ori de exercitare a profesiei / ocupației.

De ce?

Consider că orice alegi să faci totul pleacă din iubire, către Dumnezeu și către toată creația lui, indiferent de natura activității din care îți obții veniturile și din care îți obții împlinire sufletească.

Îndemnul meu,

Este, direct: “Pune-te la treabă”. Ia pixul și foaia, ia notițe și pune în practică. Caută informația potrivită, verific-o și pune-o în practică. Caută oamenii care cred în tine și în potențialul tău și mai ales pe cei care îți împărtășesc ideile de progres și petrece cât de mult timp cu ei. La polul opus filtrează pe cei care “îți irosesc vremea”. Vremea ta e prețioasă; trateaz-o ca atare căci ai nevoie s-o folosești în a găsi modalități de a-ți exprima personalitatea și de a fi de folos celor ce au cu adevărat nevoie de tine.

Trăim vremuri în care e nevoie, mai mult decât de oameni care simt și vorbesc că vor să facă, de oameni activi: activi în rugăciune, activi în promovarea valorilor sociale corecte, activi în derularea unui comerț corect, activi în crearea unor condiții de muncă decente, activi în educarea propriilor copii, ș.a.m.d.

Gând bun îți transmit și orientat către activități semnificative,

Faust D,

Professional Human Being

faust@faustdeaconu.com