Skip to content

Fizica rugaciunii [texte INLATURATE din scrierile biblice]

Ai mai jos un mic extras ce conține esența învățăturilor privind Legea Atracției sau cum să faci să se întâmple în viața ta ceea ce îți dorești.

Poți numi acest extras “Secretul” sau “Înțelepciunea” și este ideea de bază care stă în centrul unei industrii ce a luat o amploare uriașă generând rulaje de miliarde de dolari. Dacă ai început să observi această industrie probabil deja faci pași dinspre zona de “consumator” al acestei informații spre zona de înțelegere și aplicare efectivă a acestor învățături în viața de zi cu zi.

A EinsteinAcest “Secret” este rezultatul unor îndelungate studii științifice și teologice și nu este nici filozofie, nici fabulație, nici SF, este FIZICĂ pură, și foarte curând va fi cunoaștere comună, pe care o va stăpâni oricine (interesat să înțeleagă rolul lui AICI).

Includerea “Secretului” în experiența personală presupune în primă fază doi pași:

  1. Înțelegerea acestui Câmp Unic (denumit și Dumnezeu, Energie, Substanță Gânditoare, etc.) care face posibilă existența așa cum o percepem noi);
  2. “Învățarea” limbajului cu ajutorul căruia putem comunica cu acest Câmp făcând posibilă materializarea ideilor în echivalentul lor fizic, cu alte cuvinte să aducem în experiență fizică ceea ce dorim să ni se întâmple.

 

“Cere fără un motiv ascuns și lasă-te înconjurat de răspunsul tău.

Lasă-te învăluit de ceea ce îți dorești și te împlinește în totalitate.”

 

Te invit să urmărești acest video de atâtea ori cât să te facă să zici “Aha!” și care să te trimită direct la aplicarea acestor învățături.

Published inSpiritualitate Practică

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *