Skip to content

Descoperă dispotivul

Dedic acestui articol pasionaților deși probabil nișa utilizatorilor de dispozitive electronice de 4 inch este restrânsă.

Aduc un scurt istoric de utilizare a telefoanelor inteligente, cam de pe vremea androidului Gingerbread 2.3. Fiind utilizator de Linux am fost entuziasmat să observ potențialul de personalizare a sistemului de operare și am ținut-o tot așa vreme de 6 ani până când ecranele ajunseseră din ce în ce mai late iar androidul se arăta din ce în ce mai ‘obosit’ sub povara aplicațiilor care deveniseră din ce în ce mai complexe și mai consumatoare de resurse.

Acesta a fost momentul în care am decis experimentarea altui sistem de operare. L-am găsit în cochilia modelului 5 și 5S însă cu ‘puterile’ și abilitățile contemporanului său 6S și, după o scurtă utilizare a acestuia, am ajuns să mă însoțesc cu ‘uriașul’ de 4 inch vreme de trei ani timp în care a fost testat în condiții extreme de utilizare a mai multor aplicații în același timp, din categoria celor de navigație, muzică, aplicații interactive de taxi, câte 8-12 ore pe zi. Bateria încă este la 81% din potențial iar multitasking este la un nivel mult superior pentru un dispozitiv de vârsta lui.

apasă click

Published inLatest technology

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *