Skip to content

Ziua In Care Ai Murit

<Manifest dedicat consumerișitilor de produse farmaceutice și bullshituri TV…și care așteaptă Paștele ca să se bucure din nou..>

Erai atat de înfricoșat pentru că mereu ai avut o atitudine de sperioasă curiozitate asupra acestui fenomen. Am presupus ca ai fost un “student” atât de bun al predecesorilor tăi și al mass media încât ai creat un adevarat coșmar din acest fenomen atât de miraculos. Ai crezut mereu că e ceva “dureros” și ai încercat din răsputeri să împingi cât mai în viitor acest magnific eveniment. Ai crezut că va crea suferință dar el a creat durere. Da, incorect ai crezut că Durerea e ceva de care trebuie să te ferești, că trebuie să faci orice să o înlături.

Acum amintește-ți că ți-am zis că nu o să doară sau că atunci când durerea va dispărea va face loc unei …Relansări. Da, ți-am spus că acest eveniment este necesar pentru a renaște din nou și din nou până când…

…o să înțelegi că acest ciclu este futil. Nu ai înțeles dar ți-am indicat să cercetezi ce te diferențiază pe Tine de toate animalele Pământului.

Ai fost în stare să îmi spui doar ce ai în comun cu neroadele. Că te hrănești, că te odihnești, că te reproduci și că te zbați să îți procuri resursele să continui să le faci pe cele trei. Și atunci ți-am răspuns mâhnit că, Da, îți dau dreptate, și moartea, în acest caz, nu va crea decât suferință pentru tine. Te invit în mod plăcut să mori și să renaști de câte ori vrei.

Dar…

…ai făcut un gest care m-a lasat să interpretez că vrei să înțelegi Pieirea. Atunci, bucuros ți-am replicat că trebuie să uiți ce ai învățat și să folosești Simțirea. Te-am privit cum entuziasmat ai realizat la fiecare milisecundă ceea ce se Renaște.

Immortality-of-Time
Click pe foto pentru a cunoaște artistul

Mi-ai spus cu un rânjet prostuț că înțelegi de ce după Iarnă vine Primăvara si apoi Vara si apoi Toamna…și te-ai oprit și m-ai întrebat …Dar de ce din nou Iarna?

Nu urmează Nemurirea? …

Published inSpiritualitate Practică

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *