Skip to content

Omul care a înmuiat o bucată de înghețată în ciocolată și a numit-o Eskimo Pie a făcut o avere pentru cele cinci secunde de imaginație necesare pentru a crea ideea.

Abia începem să înțelegem căile misterioase în care funcționează mintea, dar oamenii de succes au cunoscut de mult timp cum să folosească puterea viziunii creative în avantajul lor. Multe idei “noi” sunt nimic mai mult decât o nouă combinație de două produse sau idei bine-cunoscute. 

Cu toate acestea, marile averi au fost construite pe astfel de combinații atunci când sunt susținute de un nume inteligent și campanie de marketing. Există un proces clar pe care îl poți folosi pentru a-ți accesa imaginația. În cartea sa “O tehnică pentru crearea de idei”, James Webb Young a identificat cinci pași: 1. Adună informațiile adecvate. 2. Procesează informațiile în minte. 3. Incubează ideea în subconștientul tău. 4. Recunoaște etapa “Evrika!”, când se naște ideea. 5. Formează și dezvoltă ideea pentru aplicarea practică. Tehnica funcționează. Fă o încercare data viitoare când cauți o soluție creativă pentru o problemă veche.

Published inPilula De Minte

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *