Skip to content

Schimba-ti Sistemul de Convingeri

Știai că doar într-o mână este suficientă putere, putere potențială, să alimenteze o clădire cu electricitate, probabil, pentru o săptămână?

Sângele circulă prin corp la fiecare 33 de secunde, trecând prin sute de mile de “conducte”, la fiecare 33 de secunde se alimentează și aruncă toate produsele reziduale doar într-un circuit.

Există circa 11.000.000 kWh/pound de putere potențială “blocați” în electronii atomilor din corp și nu suntem în stare să zicem decât: Eh, sunt doar eu..

Gândește-te la Sistemul Nervos, mai exact Sistemul Nervos Central, face ca circuitul electric al unui Super Computer să arate ca o simplă jucărie.

Eu cred că există putere nelimitată blocată în noi. Trebuie să te întrebi, ce aspect al vieții mele am nevoie să îl îmbunătățesc cel mai repede? Care sunt activitățile care nu îmi servesc foarte mult?

Tu ești cel care trebuie să te trateze bine, tu trebuie să te respecți.

Doar tu ești cel care hotărăște când vei începe. Pune-ți în minte să începi acum și începe să vorbești despre schimbările pe care o să le faci.

De ce continui să faci ceea ce nu te servește, asta e întrebarea pe care trebuie să ți-o pui, mă ajută cu ceva acest sistem de convingeri?

Dacă nu te ajută, schimbă-l. Cum îl schimbi? Scrie, scrie situația pe care vrei să o schimbi și gândește-te la opusul acesteia. Acum, lasă la parte partea urâtă și scrie de o sută de ori partea dorită a situației. Scrie iar și iar și iar. Poate o să zici, asta nu o să schimbe nimic. Nu, nu o să schimbe imediat. Dar dacă continui să îți repeți încontinuu, dacă îți spui o minciună suficient de des vei începe curând să o crezi.

William James, din cadrul Harvard, spunea, Crede și credința ta va crea întâmplarea.

Published inSpiritualitate Practică

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *