Skip to content

Preceptul #2 al Manifestării Stăpânirii de Sine – Fizica Dăruirii și Primirii și Programul Deformat al “Îndreptățirii”

Societatea din lumea noastră actuală ne învață continuu să “vrem mai mult”, “să avem nevoie de mai mult,” “să fim mai mult”, și “să facem mai mult”.

Suntem în mod constant influențați de a percepe LIPSURILE pentru a ne motiva să cumpărăm mai mult, să lucrăm mai mult, să plătim mai multe taxe și să fim “oaia consumatoare docilă”.

Foarte rar ne oprim să ne gândim la tot ceea ce avem, începând cu darul vieții și libertatea de liberă alegere.

Prin acest FILTRU perceptiv distorsionat putem cultiva o mutație a conștiinței de proporții covârșitoare.

În acest conștiință distorsionată vom începe să credem că “suntem îndreptățiți”, că “cineva ne DATOREAZĂ” (Dumnezeu, Universul, părinții, soția, soțul, copiii tăi, angajatorul tău, Guvernul, etc …).

De îndată ce cădem în această capcană mentală “Îmi datorezi”, punem bazele unei frustrări continue, create de noi înșine, pe măsură ce dispunem aștepări NEREALISTE și NEADEVĂRATE de la viață, de la ceilalți și de la NOI ÎNȘINE.

Putem ajunge, de asemenea, de multe ori, puternic SUPĂRAȚI sau RĂNIȚI când vedem că universul nu se conformează cu “tablourile” imaginate și cu așteptările noastre.

Nimeni nu ne DATOREAZĂ nimic!

Dacă simțim că ni se “datorează”, atunci nu facem decăt să alimentăm CONȘTIINȚA LIPSURILOR (a sărăciei) și un gol în propriul Sine începe să se creioneze.

Dacă oferim celuilalt pentru ca să PRIMIM (cum fac băncile și deseori părinții, soții/le sau iubiții/ele) și ceilalți nu ne răsplătesc ceea ce ne așteptăm să primim, e posibil să ne simțim înșelați, că “s-a profitat de noi” ori că ni se “datorează”.

De fapt, aceste situații sunt învățături care arată că dăruirea este făcută pentru A DA PUR ȘI SIMPLU și nu pentru ceea ce ne așteptăm să primim.

Dacă vom da ceea ce dorim să dăm, pentru bucuria de a dărui, nu simțim că ni se datorează.

Dacă dai cu speranța de a obține, atunci putem deveni o victimă a propriei noastre naturi iubitoare și generoase.

Dacă trăim pentru bucuria de a da, fără a forța cereri sau așteptări asupra vieții noastre, nu vom simți că viața ne-a înșelat, și nu vom deveni storși de viață.

Nu contează ce are vecinul, prietenul, colegul ori mentorul tău, pentru că atunci când ne comparăm pe noi cu ceilalți să vedem dacă ne “întrecem”, de fapt ne lăsăm continuu distrași din a vedea și utiliza talentele noastre UNICE..

Fizica de a da și a primi

Când abordezi lumea prin filtrul ales de a DĂRUI dezinteresat ești, de fapt, un “emițător electric” ce transmite energie în lumea din jurul tău.

Când eliberezi energie electrică în acest fel, vei deveni mai “magnetic”, pentru că trimiterea de energie creează vârtejuri magnetice în propria anatomie energetică.

Punctele “magnetizate” astfel atrag apoi cantități mai mari de energie universală, la o frecvență și calitate mai mare decât energia eliberată inițial, pentru a RE-UMPLE golul de energie creat de “dăruire”.

Când abordezi lumea cu atitudinea de a LUA acest proces fizic natural se INVERSEAZĂ.

Cu cât încerci mai tare să “tragi” energie din lumea exterioară, cu atât mai mult energia ta se “blochează” în corpul tău sub formă de amprente karmice.

Blocajele imprimate astfel reduc cantitatea și scad progresiv frecvența energiilor naturale pe care le poți atrage din sursa universală.

A da, chiar și în forma sa cea mai simplă de a da APRECIERE, păstrează în mișcare fluxul de energie naturală.

Orice ai da se va întoarce la tine amplificat.

Însă aceasta funcționează, de asemenea, și în REVERS, și a arăta o atitudine rea de ego, negativitate, aroganță și “mizerie” va face ca acestea să se întoarcă la tine înzecit.

Când apreciezi ceea ce ai, vei lăsa libere puterile de a MANIFESTA mai mult din ceea ce îți dorești și mai puțin din ILUZIA sărăciei.

Deviația minții “Universul îmi datorează” este unul dintre cele mai puternice jocuri de auto-sabotare din lume.

Dă-o la schimb cu APRECIEREA consecventă și lumea ta se va dilata să cuprindă realitatea lucrurilor pe care le dorești cel mai mult.

Dacă te simți victimizat de către ceilalți și indignat că dorințele tale nu sunt îndeplinite, în acest caz îți datorezi ȚIE ceva…

O analiză a realității.

Îți datorezi o înțelegere mai bună a naturii creației și MANIFESTĂRII, și o folosire mai eficientă a PUTERII PERSONALE în acest JOC cocreator al vieții.

givingSpune “mulțumesc” mai des celor din viața ta, inclusiv Sursei / Dumnezeului, care te susține în tăcere și îți oferă energie nelimitată … și scapă de toate ÎNDREPTĂȚIRILE ascunse și de strategiile parazitare…
Când îți amintești ce lucruri ai de APRECIAT în viața ta, mult mai multe de același fel vor fi trimise în calea ta.

***

>Doar prin Puterea Prezentului poți experimenta autentic APRECIEREA<

Published inSpiritualitate Practică

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *