Skip to content

Clarence Saunders a făcut milioane punând ideea de autoservire din restaurantele cu autoservire într-un business alimentar și numindu-l Piggly Wiggly. Imaginația plătește!

Fondatorul lanțului alimentar Piggly Wiggly a fost un angajat de nivel scăzut într-un magazin alimentar de colț, când a vizitat o cantină și a susținut ideea că aceleași tehnici ar putea fi aplicate și pentru afacerea cu produse alimentare. El a fost ridiculizat de experți, însă a fost convins că ideea a fost una bună. Saunders a perseverat, iar adaptarea ideii de

 autoservire la afacerea alimentară l-a determinat să devină părintele supermarketului modern. Este adesea adevărat că o idee grozavă nu este suficientă pentru a obține succes. Implementarea poate necesita aceeași sau mai multă imaginație decât doar a veni cu ideea inițială. Cei care studiază astfel de lucruri, cu toate acestea, afirmă că atunci când ai o idee foarte bună, chiar dacă nu poți dovedi acest lucru, vei ști intuitiv că este bună. Dacă ai convingerea asta, ține-te bine de ea. Alții vor recunoaște în cele din urmă valoarea ideii tale.

Published inPilula De Minte

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *