Skip to content

Cum să te îmbogățești | Diferența dintre mintea bogată și mintea săracă

Căutam o lecție ilustrată și narată care să pună în lumină pe scurt, clar și concis diferențele dintre oamenii bogați și oamenii săraci și de unde pleacă exact aceste diferențe.

Evident pentru a putea digera corect această informație ca mai apoi să extragem ceea ce putem aplica concret în situațiile pe care le întâmpinăm este necesar să ne asigurăm că facem parte măcar dintre acei oameni care nu au respins definitiv ideea de a își îmbunătăți statusul financiar din cauza faptului că primele gânduri care le vin în minte vizavi de bani și bogăție sunt cele legate de corupție, furt, minciună, traficanți ilegali și altele din categoriile asemănătoare…

…în caz contrar acest video va rămâne doar un alt clip trecut cu vederea, abandonat și în cele din urmă uitat.

Putem face totuși ceva să schimbăm situația financiară chiar dacă facem parte din ultima categorie?

Răspunsul, așa cum reiese și din clip, este un categoric DA. Însă procesul este unul care poate dura și nu poate începe decât printr-o DECIZIE de a îmbunătăți urmată de un plan de și FACE ceva în această privință, așa cum am descris mai pe larg în acest articol. Dar înainte să treci la acest articol te rog urmărește clipul care a putut fi răspândit prin intermediul platformei YouTube.

Published inEducatie financiara

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *